Saturday, 24 December 2011

Surat Untuk Kami :)

okey, since duduk kat rumah sewe nie, macam- macam ragam ade.. tak kire dari luar rumah or dalam rumah.. nie nak story hal luar rumah.. kat area perumahan kitorang nie ade la budak-budak kecik yang lalu-lalu n maen kat depan rumah kitorang.. tapi takde la kecik sangat budak2 tu.. dalam darjah 6 or 5 kot~ -,-
kitorang tak kisah pon kalau diorang nak maen kat area rumah kitorang.. 
but, satu petang nie mase kitorang tengah tido, ade ker patut diorang buat bising kat depan rumah kitorang.. bergaduh agaknye.. dah la perempuan.. tak malu betul.. =,="
tak pasal-pasal kene marah ngan kitorang.. senyap terus.. :)
* okey, motif buat post nie sebab nak tunjuk respon budak-budak tu.. diorang bagi surat, mintak maaf  :)
hahaha.. lawak giler.. aper la budak kecik.. ^^"


* sampul surat !
ade sticker angry bird tue~ :)
rajin budak2 nie


* nie la surat die.. haha.. kelakar giler ayat-ayat kau buat dikkk oii.. 
p/s : kat depan rumah kitorang tu bukan pokok kurma,tapi pokok sawit =,=
btw, korang memang kreatif, siap colour2 lagi surat nie.. :)

5 comments:

  1. comel gila..msti budak tu minat kat u..hahaha

    ReplyDelete
  2. haha.. mne ade la nina :)
    budak lgi tu..

    ReplyDelete
  3. bhahahahaha.. gilaaa klaka weyhh budak2 tu... hahaha.. ;D

    ReplyDelete
  4. bhahahahaha !
    sakit perot gelak.
    super lawak !

    ReplyDelete