Monday, 26 March 2012

Some Day

 Oh dream please come true !  ^.^

ASSALAMUALAIKUM..

okey, lagi 2,3 hari cuti sem dah nak mule.. dalam kepale macam-macam dah fikir..
nak tu, nak nie, nak pergi situ, nak pergi sini.. kalau boleh sume nak.. macam-macam dah rancang kat
kepale nie.. maklum la cuti 2 bulan.. lame kan? selalunye sebulan or sebulan lebih jer.. tapi nape ntah UiTM baik pulak kali nie.. haha.. ermm, dah plan banyak-banyak pon kalau duit tak de tak gune jugak kan? memang ta jadi ape la.. jadi angan-angan jer la kan? hehe.. so cuti nie yang penting aku nak keje dulu.. kumpul duit stakat mane yang mampu :)  dalam kepale sekarang nie the first one nak beli camera! hihi
then nak g jalan-jalan ngan kawan.. kat mane tu ta tahu lagi.. tengok bajet dulu la :)
kemudian nak blanjer family makan, then lebih baru simpan.. insyaAllah.. eh knpe simpan last sekali? hahaha..lumrah la tu  ^.^  xpe la janji simpan,walaupon sikit jer kan .. :)
hope, ape yang aku rancang and impikan nie berjalan denag lancar and tercapai.. aminnn...

this one! (D3100)



4 comments:

  1. amboii bnyak nyee perancngan ko fiee... nak wat part time job jdi manager keaa..?? bnyi cm bnyak nau je gajinyee.. ahaa ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. ta de la bnyak sgt..tp kalu nak tu, mst la kne usaha kan? :)

      Delete
  2. cmera ni smart kn uncle,,,kwn lucky de..hdiah bsdy..huuuuuu..jlez btw follow blog bru k http://zheyyrafantasylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh..untung lahh :)
      okey da follow ,done :)

      Delete